3.jpg

Lidt praktisk

Mange af vores elever har været på besøg hos os med deres nuværende specialskole, og mange kender også nogen der går her. Når I har besluttet jer for at kigge nærmere på Krummerup, så kontakt os for et besøg. Når både forældre og den unge har mødt os på Krummerup, er det tid til papirarbejdet. Når kommunen er i gang med bevillingen kan I indsende ansøgningsskema sammen med relevante udtalelser og handleplaner.
Vi starter visitation hvert år i april og eleverne starter samtidig i august måned. Der blive dog løbende optaget elever, såfremt nogle har akut behov.

Man skal aldrig sige noget om dagen, før solen er gået ned. Vores dagligdag er struktureret og forudsigelig, alligevel sker der hver dag noget spændende og uforudset. Elevernes kontaktgrupper er derfor et af de faste holdepunkter. Eleverne er delt ind i to til tre grupper, og hver gruppe har tre medarbejdere tilknyttet. Det er de primære vejledere som hjælper med læge aftaler, økonomi, at gå i banken – alle de ting som alle mennesker gør. Vi ringer hjem til forældrene mindst hver anden uge, og altid lige før den weekend, hvor de unge tager hjem. Det er kontaktgruppen som indgår aftaler med den enkelte elev omkring vægt, kost og alle de praktiske ting i hverdagen. Eleverne får et ret tæt og fortroligt forhold til deres kontaktpersoner.

I forbindelse med hjemmeweekender og ferier kører skolen eleverne til Næstved og Slagelse station - eleverne fra København køres til hjemadressen. I forbindelse med rejsen til skolen om mandagen, afhentes eleverne på Slagelse og Næstved station - eleverne fra Købehavn skal således benytte ledsager om mandagen såfremt de ikke selv kan foretage togrejsen.

Såfremt der er behov for ledsager i forbindelse med hjemrejsen om mandagen, arrangeres dette af forældre og bopælskommune inden skole start.

 

Læs også: