5.jpg

Et vigtigt samarbejde


Alle vores elever har en log bog. Det er et levende dokument som vi på Krummerup putter ting i, sammen med eleverne. Det kan være fotos, tegninger, breve eller ting som I forældre skal se og vide, og det er samtidig jeres vej ind til dagligdagen på Krummerup, når nu I ikke selv er her. Jeres søn eller datter er flyttet hjemmefra, og det er en svær overgang for alle. Logbogen er vores fælles redskab til at holde hinanden orienteret om livet væk fra hinanden – og en invitation til at deltage på afstand. Højskolen Krummerup er lukket hver anden weekend og i skoleferierne. Dog kan der tilbydes aflastning i nogle af vores lukke perioder, kontakt skolen for at hører nærmere.

For når I forældre siger farvel, så siger Højskolen i Krummerup goddag. Vi bor trygt og hjemligt, vi bor langt ude på landet, og vi har på mange måder et lille isoleret fællesskab. Hele formålet med et ophold på Krummerup er jo at blive klædt på til at glide ind i voksenlivet med alt hvad det indebærer. Og at have det sjovt mens vi bliver klogere på livet og os selv. Vi tager os god tid, og vi kommer hele vejen rundt.  Vores undervisning foregår i moduler af to ugers varighed, og emnerne kan være alt fra praktisk matematik til snak om kroppen, kærester og husdyr.

Forældre er altid velkomne til at kontakte os. Både for en lille og en stor snak. Vi kan lide at tage tingene i opløbet, og har I spørgsmål eller bekymringer, så kontakt os. I kan også altid ringe og aftale besøg på Krummerup. Det er lettest at træffe os i telefontiden mellem klokken 8 og 15.

Vi holder en forældredag i starten af skoleåret. Forældrene lærer hinanden lidt at kende og får talt med personalegruppen. Nogle gange har vi forskellige team-aktiviteter, andre gange har vi en foredragsholder udefra til at sætte spot på nogle af de problemstillinger der er i de fleste familier, når et barn flytter hjemmefra.  Dagen slutter af med hygge og vi spiser sammen alle sammen.

Vi lægger stor vægt på et tæt samarbejde med jer forældre hele vejen gennem Krummerup-tiden. Og får I ikke nok, så meld jer ind i EFIK, vores meget aktive forening af tidligere elever. Her får I adgang til fire årlige fællesarrangementer sammen med de nuværende elever.